Ik ben Roos

 Ik ben Roos, 32 jaar en ik woon in een prachtige jaren ’30 woning in Nijmegen. Hier woon ik samen met mijn vriend Luuk en peuter Juno. Er kan altijd wat gebeuren aan het huis, dus ieder weekend hebben we wel weer een schuurmachine of kwast in de hand. Gelukkig begint het steeds mooier te worden. Mensen vragen wel eens: “Is het al af?”. Af zal het nooit helemaal zijn, want we blijven schuiven en veranderen. Perfectionist? Check. Naast deze eigenschap ben ik open, leergierig, sociaal, gestructureerd, een doorzetter en best gezellig! Ik hou ontzettend van reizen, met als favoriete bestemming Zuid-Amerika. Ik raak geïnspireerd door kleuren en vormen uit andere culturen. Daarnaast geniet ik van sporten en leuke koffietentjes ontdekken.

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd, maar na enkele jaren in dit vakgebied te hebben gewerkt ben ik gestart met een opleiding Interieurstyling. Van kinds af aan hou ik al van tekenen. “Wel binnen de lijntjes kleuren hè!”, vertelde ik mijn vriendinnetjes wijs. Ik probeer nu wat meer buiten de lijnen te kleuren.. Welkom bij Roos in Huis! Ik vind elke opdracht weer spannend en tegelijkertijd krijg ik er zoveel energie van. Heerlijk om met kleur, creativiteit en persoonlijkheid te mogen werken. Aan de slag dus!