Illustratie

Illustratie

Wat houd ik van tekenen! Mijn creativiteit komt tot uiting als ik boven het papier hang. Niks computer, het liefst doe ik alles met de hand. Vanuit interieurtekenen ben ik ook andere tekenvormen gaan ontdekken. Het startte met mijn interieurstiften en inmiddels gebruik ik ook graag waterverf.

Met de tijd zijn mijn illustraties in kaartjes omgezet. Mijn shop groeit en groeit. Mocht je nog een creatie zoeken om op de post te doen, neem dan een kijkje. Daarnaast maak ik graag ontwerpen op maat. Dat blijft toch iets bijzonders! Ik maak naar jullie wens een persoonlijk geboortekaartje of trouwuitnodiging. Of wie weet een muurschildering in huis! Wil je ontdekken of mijn stijl jou aanspreekt? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. 
Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Mijn projecten

Kaartjes in de shop

Is er een baby geboren in jouw omgeving? Wil je iemand extra steun betuigen? Een warme kerst toewensen? Of gewoon even een lieve persoonlijke boodschap toesturen? Post sturen en ontvangen geeft altijd een blij gevoel.

Klik op ‘shop’ hierboven of op het kaartje zelf om naar mijn Etsy shop te gaan. De prijs per kaartje is €1,95.

Kaartjes op maat

Ben je zwanger of ga je binnenkort trouwen? Misschien wel verhuizen? Daar hoort een bijzonder kaartje bij! Wil je als bedrijf een persoonlijk (kerst)kaartje sturen naar je collega’s? Mogelijkheden te over. Neem contact met me op om de opties te bespreken.

PORTRET

Een bijzondere wijze van jezelf vastleggen is door middel van een uniek portret. Hier kun je alle kanten mee op; een naambordje voor bij de voordeur, een persoonlijk kaartje om rond te sturen of als herinnering voor aan de muur. Voor jezelf of als verrassing voor een ander! 

muurtekeningen

Durf jij groots te denken? Een mooie illustratie in je woonkamer, of een stoer element in de babykamer? Ik voer het maar al te graag uit. En wat een fantastisch resultaat als het op de muur staat!

Contact

Weet je al wat je zoekt en wil je direct in actie komen?
Stuur hieronder een berichtje en ik zal snel contact met je opnemen.