Illustraties

Illustreren

Wat houd ik van tekenen! Mijn creativiteit komt tot uiting als ik boven het papier hang. Niks computer, het liefst doe ik alles met de hand. Vanuit interieurtekenen ben ik ook andere tekenvormen gaan ontdekken. Het startte met mijn interieurstiften en inmiddels gebruik ik ook graag waterverf, kleurpotlood en krijt.

Met de tijd zijn mijn illustraties in kaartjes omgezet. Mijn shop groeit en groeit. Mocht je nog een creatie zoeken om op de post te doen, neem dan een kijkje. Daarnaast maak ik graag ontwerpen op maat. Dat blijft toch iets bijzonders! Ik maak naar jullie wens een persoonlijk geboortekaartje of trouwuitnodiging. Ik kan je helpen met ondersteunende illustraties voor jouw social media. Of wie weet een muurschildering in huis! Wil je ontdekken of mijn stijl jou aanspreekt? Neem dan gauw een kijkje. 

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

hoe werkt het?

Bedenk dat op het gebied van illustratie alles mogelijk is.
En ik laat mijn creatieve flow maar al te graag stromen!

Communicatie heeft voor mij een even groot aandeel in het eindresultaat als het tekenen zelf. Ik neem je mee in het proces, zodat we samen richting een passend plaatje gaan.

De vragen voor een illustratie lopen zeer uiteen. Iedere opdracht vraagt ook iets anders van mij als illustrator. Om deze reden kan ik geen vaste prijzen op mijn website zetten. Mocht mij opvallen dat ik niet geschikt ben voor jouw type illustratie, zal ik dat eerlijk aangeven.