Interieuradvies

Interieuradvies

Nieuwbouw, nieuwe woning, uitgekeken op je interieur of kom je er gewoon net niet helemaal uit? Dan kom ik graag eens langs om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en naar aanleiding van jouw vraag stel ik een offerte op. Als we samen het traject aangaan, maak ik op basis van jouw wensen een moodboard, plattegrondtekeningen, een dieptetekening en geef ik stijl- en kleuradvies. Ik kan ook helpen met een verlichtingsplan en het uitzoeken van nieuwe meubels.

Ik teken alles met de hand, omdat ik van mening ben dat dit meer sfeer weergeeft dan een computertekening. En sfeer is het allerbelangrijkst voor een nieuw interieur! Neem een kijkje in mijn portfolio, dat zegt meer dan deze woorden… Als we er samen voor gaan, dan gaan we er ook sámen voor. Een goede samenwerking is voor mij een van de kernwoorden tijdens het traject, ik hou graag een kort lijntje zodat we tot jouw gewenste resultaat komen.

Neem contact met me op als je interesse hebt!

Mijn projecten

Esther & BOB

Een aparte woonkeuken en woonkamer, ideaal! Totdat de zitruimte eigenlijk meer een speelruimte voor de kinderen is geworden. Na een compleet nieuwe indeling is er weer ruimte voor een wijntje op de bank.

Restaurant The Bite Club

Michael waagt de sprong en huurt een pand in het centrum van Nijmegen. Het is er klein en donker. Aan de slag! Het sfeervolle jungle resultaat mag er wezen. De green egg barbecue gaat aan en de cocktails staan op de bar!

yvonne & gijs

Bij een kale nieuwbouwwoning is het altijd lastig om in te beelden hoe je huis eruit kan komen te zien. Gezelligheid is nog ver te zoeken. Tegelijkertijd is het heerlijk om een leeg canvas te kunnen vullen!

bas & ingrid

Ze kopen een woonboerderij! Wat een vrijheid, zo midden in de natuur. Er moet nog wel een hoop gebeuren. Hoe kunnen de ruimtes het best worden ingedeeld? 

Nienke & noortje

Leuk, zo’n uitbouw, maar wat doen we eigenlijk met die extra ruimte? En hoe wordt dit bij de rest van de kamer betrokken? Het wordt een mooi geheel, waarbij de lange eettafel oud en nieuw samen brengt. 

bed and breakfast loods 167

Een prachtige open verdieping om een ruim opgezet Bed and Breakfast van te maken. Met als extra uitdaging een schuin dak, wat tegelijkertijd mogelijkheden biedt voor verborgen slaapplekken. Wat een luxe plek om hier te mogen verblijven!

Ardita & leon

Industrieel en toch gezellig? Beton en staal gecombineerd met hout en kleur. Een prachtige combinatie voor deze nieuwbouwwoning.

Reviews

“Roos haar luisterende oor en juiste inschattingsvermogen hebben geresulteerd in een aantal zeer fraaie ontwerpen met veel persoonlijke kenmerken. Dit is precies het advies waar we naar op zoek waren. Haar oog voor detail en creativiteit om de ruimte optimaal te benutten hebben ervoor gezorgd dat wij ons direct thuis voelden in onze nieuwe woning.

“Wij waren vooral zoekende naar hoe wij van al onze ideeën één geheel konden maken en daar is Roos zeker de juiste persoon voor geweest. Ook in het kunnen combineren van verschillende stijlen en kleuren is zij erg goed. Mochten wij in de toekomst weer een vergelijkend project gaan aanpakken dan zouden wij zeker weer met haar in zee gaan.”

“Roos kwam, keek, luisterde en inspireerde. Met Roos haalt u een zeer enthousiaste, gemotiveerde en energierijke interieurstylist in huis. Zij ziet opties die wij niet zagen. Niet alleen is het eindresultaat geweldig, het proces samen met Roos is enorm leuk.”

Contact

Weet je al wat je zoekt en wil je direct in actie komen?
Stuur hieronder een berichtje en ik zal snel contact met je opnemen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.