Portret op maat

Portret op maat

Joehoe, niets zo leuk als een persoonlijk portret! Voor aan de muur bij jou thuis of als cadeau voor een speciale gelegenheid. Als dat geen bijzonder cadeau is voor een bruidspaar of je (beste) vriend(in)?

Zodra ik een opdracht voor een portret krijg, kunnen mensen bijna niet wachten tot ik het klaar heb. De reactie is altijd weer goud waard. De grote glimlach bij ontvangst, daar doe ik het voor! Kijk hieronder rustig naar allerlei mogelijkheden en uitvoeringen en stuur me een mailtje als je jouw eigen geniale idee er niet tussen ziet staan. Altijd leuk om samen nieuwe creaties te ontwikkelen.

Er zijn in principe drie opties:

1. Een portret op maat. Handgemaakt, maar digitaal bewerkt. Het voordeel hiervan is dat er zoveel mogelijkheden ontstaan! Een afdruk op ieder gewenst formaat of in iedere vorm. Denk aan een huisnummerbord van je gezin bij de voordeur of op groot formaat aan de muur.

2. Bezoek me op een markt voor een snelportret. Kijk hiernaast welke evenementen op de planning staan en hou mijn instagram in de gaten om te ontdekken waar ik me bevind.

3. Ga je binnenkort trouwen of heb je een ander bijzonder evenement? Dan is er ook nog de optie tot live illustreren. Alle gasten tover ik dan tijdens het event om tot een getekend portret. Neem even contact met me op als je hier meer over wilt weten.

Prijzen (inclusief BTW):

Portret digitale aanlevering – incl. één afdruk op A5 formaat:
1 persoon    – €75
2 personen – €85
3 personen – €95
4 personen – €105
5 personen – €115

Evenementen

11 december: NYMA makersmarkt

Portret digitale aanlevering

Een portret op maat. Handgemaakt, maar digitaal bewerkt. Het voordeel hiervan is dat er zoveel mogelijkheden ontstaan! Een afdruk op ieder gewenst formaat of in iedere vorm. Denk aan een huisnummerbord van je gezin bij de voordeur, als kerstkaart of op groot formaat aan de muur.

Snelportret

Bezoek me op een markt voor een snelportret. Kijk hierboven bij evenementen voor de planning en hou mijn Instagram in de gaten om te ontdekken waar ik me precies bevind.
Ga je binnenkort trouwen of heb je een ander bijzonder evenement? Dan is er ook nog de optie tot live illustreren.
Alle gasten tover ik tijdens het event om tot een getekend portret. Neem onderaan deze pagina contact met me op als je hier meer over wilt weten.